INFO  & AKTIVITI 

Program Salam Ziarah KOOP Siri-2

Program Salam Ziarah COOP Siri Ke 2, telah diadakan di Pertubuhan Kebajikan Asnaf Al-Barakah yang terletak di No.162 Taman Bukit Lela, Batu 6 1/2, Jalan Gombak,Kuala Lumpur.

 

Program kemasyarakatan yang melibatkan kakitangan Kumpulan Koperasi Medan Tuanku ini diadakan bertujuan untuk menyampaikan sumbangan berupa barangan keperluan harian dan wang tunai serta meninjau kehidupan anak-anak yatim, ibu tunggal, OKU & org tua disini.

 

Semoga dengan sumbangan yang diberikan ini dapat membantu meringankan bebanan pihak pengurusan Pertubuhan Kebajikan Asnaf Al-Barakah

 

Majlis Penyerahan Kunci Plaza Damas 3 

Majlis Penyerahan Kunci Plaza Damas 3 antara Koperasi UKHWAH dan syarikat pemaju MAYLAND akan diadakan di tapak Plaza Damas 3, Kuala Lumpur pada hari Khamis 26 Mei 2011, jam 3 petang. Penyerahan akan disampaikan oleh Y.B Dato' Seri Ismail Sabri, Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan (KPDNKK) 

Pertukaran Nama Koperasi UKHWAH

KOPERASI PENDIDIKAN ISLAM MALAYSIA BERHAD (UKHWAH) yang didaftarkan pada 07 Julai 1998 telah menukarkan namanya kepada KOPERASI UKHWAH MALAYSIA BERHAD

 

SESI BERGAMBAR BERSAMA TEAM KOPERASI UKHWAH HQ-KL 

Antara Aktiviti kami Di Majlis Perasmian Hari Koperasi Negara 2017 Peringkat Wilayah Persekutuan.

Sesi bergambar suka-suka 2017.

Family Day Ke Kuala Terengganu 2018

Selamat Hari Raya 2019

Hakcipta Terpelihara 2021 KOPERASI UKHWAH MALAYSIA BERHAD 

FOLLOW US:

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon